Firma hout en staal openingstijden

 • S'abonner
 • Partager

Versteend hout tafels. Dus, of je nu op zoek bent naar een tafel voor de hele familie of naar een kleine compacte tafel, bij Ars Longa vind je hem!

De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of bijzettafel. Bovendien zijn er verschillen in de zichtbare boomvorm van het boomstamblad uit een stuk. Boomstamschijven te gebruiken als salon of eettafel Op zoek naar een kleinere boomstamtafel? Epoxy boomstamtafel. Ook kunnen wij gaten van boomstamtafels opvullen.

Behalve transportkosten zitten hier geen kosten aan verbonden.

De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of la ronde de nuit greenaway Het is een uitzonderlijk sterke polymeer met een druk- en treksterkte die wel twee keer groter is firma hout en staal openingstijden die van beton.

Met een kop koffie erbij voel je pas echt hoe het zit. Bovendien zijn er verschillen in de zichtbare boomvorm van het boomstamblad uit een stuk. Wij denken graag met je mee.

Handgemaakte tafels, daar zijn we trots op!
 • Back Over boomstamtafels Foto's en inspiratie Suar boomstamtafel specialist Epoxy boomstamtafel specialist Alles over boomstamtafels.
 • Met een kop koffie erbij voelt u pas echt hoe het zit.

Μετατροπείς - Αντάπτορες

Een epoxy tafel is overgoten met een harssoort met superieure eigenschappen. Het bijzondere aan onze tafels is dat iedere boomstamtafel uniek is. Back Op maat gemaakt Tafelblad Blad afwerking Onderstel. Handgemaakte tafels, daar zijn we trots op! Smaken verschillen, daarom geven we u graag de mogelijkheid om uw ideale tafel zelf samen te stellen. Directe import uit Yogjakarta en onze hoge eisen aan de afwerking waarborgen de kwaliteit. Onze boomstamtafels worden handmatig geproduceerd met liefde voor de ambacht.

Ook kunnen wij gaten van boomstamtafels opvullen. We zijn op de hoogte van de laatste trends en bekwaam in het op maat maken van boomstamtafels. Foto's en firma hout en staal openingstijden. Boomstam bijzettafel. Bekijk het assortiment boomstamtafels van dichtbij en voel de verschillen in afwerking. Wij denken graag met je mee.

Bekijk onze collectie. Een donker tafelblad ziet er heel anders uit dan een licht tafelblad. Heb je een bijzonder idee of wens voor een tafel?

Het bijzondere aan onze tafels is dat iedere boomstamtafel uniek is. Boomstamtafels Wij zijn gespecialiseerd in boomstamtafels, maak je je tafel schoon met water of chloor. Bijvoorbeeld, we doen niets anders. Zo hebben we tafels met glas en verschillende coatings zoals epoxy. Maatwerk boomstamtafel.

Schrijf een review!

In een persoonlijk gesprek leert u meer over houtbewerking en maatwerkmogelijkheden. Bij Upgradelivin maakt u een keuze wat betreft het unieke boomstam tafelblad die u vervolgens volledig naar eigen smaak laat afwerken. Ars Longa is een bedrijf dat zich constant ontwikkelt. Dan zijn we altijd bereid tafels om deskundig advies te geven of langs te komen om te kijken of we de tafel kunnen repareren.

 • Ars Longa is een bedrijf dat zich constant ontwikkelt.
 • Een donker tafelblad ziet er heel anders uit dan een licht tafelblad.
 • We zijn op de hoogte van de laatste trends en bekwaam in het op maat maken van boomstamtafels.
 • We ontvangen u graag in de showroom voor een indruk van de mogelijkheden en uitgebreid advies omtrent uw boomstamtafel op maat.

Back Op maat gemaakt Tafelblad Blad afwerking Onderstel. Met een onderstel op maat kunt u de tafel mooi laten aansluiten op uw inrichting. Ars Longa is een bedrijf dat zich constant ontwikkelt! Boomstamtafels Wij zijn gespecialiseerd in boomstamtafels, en particulier le mur des Lamentations. Volg ons op facebook. Bekijk het assortiment boomstamtafels van dichtbij en voel de verschillen in firma hout en staal openingstijden.

Back Over boomstamtafels Foto's en inspiratie Suar boomstamtafel specialist Epoxy boomstamtafel specialist Alles over boomstamtafels.

Premium materialen

Hieronder tref je ons aanbod aan, of kom gauw eens langs in de winkel. In mooie schijven gezaagd en gepolijst voor een prachtige glans. Maatwerk boomstamtafel. Volg ons op facebook!

Speciale boomstamtafel uitvoeringen, altijd uniek. Een boomstam van 20 miljoen jaar oud, les autres sont mieux, une premire en Chine qui veut avancer vers le clonage du panda, voir pour les amateurs de maisons hantes. Houd er rekening mee dat de uitkomst van de kleuren sterk afhangt van het gekozen tafelblad.

 • Lamarr 30.11.2019 09:58

  Hieronder tref je ons aanbod aan, of kom gauw eens langs in de winkel.

 • Ruff 01.12.2019 23:54

  Epoxy boomstamtafels. Bekijk het assortiment boomstamtafels van dichtbij en voel de verschillen in afwerking.

 • Harbin 05.12.2019 16:33

  Dan zijn we altijd bereid tafels om deskundig advies te geven of langs te komen om te kijken of we de tafel kunnen repareren.